Rólunk

Mi, a HRD-INVEST Kft.-nél minden nap azért dolgozunk, hogy ügyfeleink részére hatékony, értéket teremtő kommunikációs támogatást nyújtsunk. Hiszünk abban, hogy a valódi szakértelem, a kézzel fogható eredmények önmagukat igazolják. Mindennapi munkánkban a partnereink elégedettsége nyújtja a legfontosabb motivációt és referenciát.

Sikeres beruházások

A HRD-INVEST Szolgáltató és Tanácsadó Kft. 2007 –ben alakult, azzal a szándékkal, hogy segítséget nyújtson az üzleti szereplők és az önkormányzati szektor részére. A megalakulás óta jelentős eredményeket értünk el, mind szakmai, mind pedig gazdasági téren. A kemény munkával eltöltött évek során számos vállalkozással kerültünk partneri kapcsolatba, és ennek révén jelentős számú piaci szereplőt volt alkalmunk segíteni az önálló és eredményes üzletvitel megvalósításában.

Minőségi fejlesztések

Vállalatunk missziója, hogy kiemelkedő kompetenciával, komplex módon segítse hozzá a térség jelentősebb fejlesztési potenciállal rendelkező vállalkozásait és szervezeteit az uniós és egyéb források megszerzéséhez és sikeres felhasználásához. Cégünk munkatársai feladatukat magas szintű felkészültséggel, pontos és precíz munkával végzik.

Kreativitás és innováció

Olyan csapat vagyunk, mely innovatív módon alkalmazza a marketing szakma fortélyait és kreatív PR megoldásokra törekszik munkája során.

Elégedett ügyfelek

Partnereink érdekét magunkénak érezzük és nem csupán megfelelni kívánunk az elvárásoknak, célunk, hogy messze felülmúljuk azokat.

Partneri kapcsolatok

Közel 10 éves sikeres működésünk alapját a megbízóinkkal kialakított hosszú távú, kölcsönös tiszteleten, őszinteségen és bizalmon alapuló partneri kapcsolat jelenti.

Eredményes kampányok

Legfontosabb célunk, hogy elégedett ügyfeleinken keresztül minőségi fejlesztések és eredményes programok valósuljanak meg a térségben, ezáltal pedig növeljük mind az Észak-Magyarországi régió mind az ország versenyképességét.

Minőségpolitikánk

Társaságunk a HRD-INVEST Kft. minőség iránti elkötelezettségét minőségpolitikájában rögzítette. A tevékenységeinket és az alkalmazott folyamatainkat jellemzi a minőségi munkavégzés és a minőségfejlesztés iránti elhivatottság annak érdekében, hogy Partnereink elvárásainak mindig a lehető legjobb színvonalon tudjunk megfelelni.

Previous
Next

Tudatában vagyunk annak, hogy tevékenységeink és szolgáltatásaink minőségét fejleszteni, csak a Partnereinkkel együtt működve, észrevételeik figyelembevételével lehet.

Célul tűzzük ki, hogy a tevékenységeinket:

 • megbízhatóan,
 • a vállalt határidőre,
 • a szerződés előírásainak megfelelően,
 • egyre jobb minőségben hajtjuk végre!
 • Minden vállalt tevékenységünk számára olyan környezetet biztosítunk, ami megfelel a kor követelményeinek és elősegíti a szakszerű és minőségi munkavégzést, figyelembe véve a kockázatokat és lehetőségeket.
 • Optimális szinten biztosítani kívánjuk a tevékenység finanszírozásához szükséges anyagi és humán erőforrásokat.
 • A beszállítóink kiválasztásánál törekszünk a legjobb partnerek megbízására, tevékenységükért teljes körű felelősséget vállalunk.
 • Társaságunknál fenntartjuk, működtetjük és folyamatosan fejlesztjük az MSZ EN ISO 9001 és MSZ EN ISO 14001 szabványok szerinti integrált irányítási rendszert, ill. az EU-s követelményeknek való megfelelést.

Céljaink elérése érdekében:

 • Ragaszkodunk a vállalt és végzett tevékenységeink során a megbízható és jó minőségű munkavégzéshez, melyet a Partnereink igényeinek fokozott figyelembevételével végezzük.
 • Tevékenységeinkkel kapcsolatos problémákat, hibákat folyamatosan kiküszöböljük.
 • A beszállítóink kiválasztásánál törekszünk a legjobb szakemberek és kollektívák megbízására.
 • Folyamatos képzéssel biztosítjuk munkatársaink számára a szakmai fejlődést.
 • A tevékenységeink színvonalának megítélését a Vevőink elégedettségére alapozzuk, és azt tekintjük folyamatos fejlesztéseink alapjának.

Társaságunk a minőségi munkavégzést úgy értelmezi, hogy a dokumentációk, jogszabályok, szabványok, előírások ismerete és betartása, valamint a Partnereink igényeit kielégítő szolgáltatás nyújtásának biztosítsa, hogy a piaci versenyben nélkülözhetetlenek legyünk.

Ezt tükrözi a felismert és tevékenységünk minden szintjén alkalmazott alapelv:

Minőséggel, megbízhatósággal, pontossággal a Partnereink bizalmáért!

Partnereink