Szolgáltatásaink

Minden szervezet életében és a projektek sikeres megvalósításának érdekében szükség van jól megtervezett marketing és PR kampányokra. Hatékony kampányokhoz pedig egy profi csapatra, amely előrelátóan tervez, nagy tapasztalattal koordinálja a lebonyolítást, és pontosan dokumentál.

Marketing-kommunikáció és PR

Függetlenül attól, hogy egyszemélyes cégről vagy több milliós vállalatról van szó, a marketingstratégia az, ami meghatározza a sikert vagy a bukást.

Marketing kampányok

Minden szervezet életében és a projektek sikeres megvalósításának érdekében szükség van jól megtervezett marketing és PR kampányokra. Hatékony kampányokhoz pedig egy profi csapatra, amely előrelátóan tervez, nagy tapasztalattal koordinálja a lebonyolítást, és pontosan dokumentál.

A jól átgondolt marketingstratégia a sikeres projekt záloga. Ha stratégiai szemlélettel gondolkodunk és tervezünk, akkor sokkal nagyobb lesz az esély a cég fennmaradására és fejlődésére.

Kidolgozása során pontosan meg kell tudnunk határozni:

  • hogyan jutunk el a céljaink megvalósításához
  • milyen célcsoportokra fókuszálunk
  • mit is nyújtunk mi pontosan és milyen áron
  • milyen kommunikációval támogatjuk meg a folyamatokat

A HRD-Invest Kft. segítséget nyújt Önnek a világos marketing stratégia megalkotásában, a minőségi fejlesztések és eredményes programok megvalósulása érdekében.

Cégünk munkatársai kellő szakértelemmel és tapasztalattal látják el a sikeres pályázatok kötelező nyilvánosságát és egyéb marketing feladatait. A tájékoztatás szakmai sikerének kulcsa a jól szerkesztett, kellő információt hordozó nyomtatott tájékoztatókban, kiadványokban, a megfelelően strukturált honlapokban, a sajtóközleményekben, a figyelmet felkeltő „A”, „B” „C” típusú táblákban rejlik. Teljes körű szakmai támogatást nyújtunk a nyertes pályázóknak a grafikai anyagok tervezésében, nyomdai elkészítésében, lakossági terjesztésében, a kötelező tájékoztató táblák gyártatásában, a nyomtatott és online sajtóban történő megjelenésben. A kiépült sajtókapcsolataink révén a sajtómegkeresések kezelését, folyamatos sajtófigyelést és a kampányok hatékonyságának mérését is szakszerűen végezzük. Lakossági fórumokat, alapkőletételeket, projektlátogatásokat, sajtó nyilvános eseményeket, ünnepélyes projektátadó- és záró rendezvényeket szervezünk az információk minél szélesebb körben történő megosztása érdekében.

A kampányok során figyelnünk kell arra, hogy a célcsoportnak és a terméknek megfelelő csatornákat, kommunikációs eszközöket válasszunk, gyakran ugyanis ezen is áll vagy bukik a kampány eredményessége.

Rendezvényszervezés

A sikeres rendezvény rövid távon élményt, hosszabb távon gyümölcsöző üzleti kapcsolatokat eredményez.

sikeres rendezvények

Olyan rendezvények szervezésével foglalkozunk, melyek illeszkednek a megbízóinknak készült marketingstratégiákba és szinkronban vannak a partnereink valamint a célcsoport igényeivel. Tudjuk azt, hogy a sikeres rendezvény ugyanis rövidtávon élményt, információt nyújt, hosszabb távon viszont megerősített üzleti-szakmai kapcsolatokat eredményez. A nyilvánosság biztosításának céljából kiemelten kezeljük azokat a rendezvényeket, melyeken bemutathatjuk a célcsoportunknak a megbízónk által kommunikálni kívánt eseményeket és információkat.

Profi csapatként együtt dolgozva folyamatosan koordináljuk a rendezvény előkészületeit, a helyszínen irányítjuk az eseményeket, valamint segítséget nyújtunk az előadók felkészítésében, beszédeik, prezentációik megírásában.

Biztosítjuk a rendezvények helyszínét, a cateringet és technikát, továbbá a sajtó igény szerinti jelenlétét.

Projektmenedzsment

Költség, idő, minőség – Kényes egyensúly egy projekt életében, melyre mi mindig odafigyelünk.

erőforrások koordinálása

A projektmenedzsment egy adott projekt tárgyának megvalósítására vonatkozó vezetési és irányítási tevékenység, megfelelő eszközök és technikák alkalmazása a projektkövetelmények teljesítése érdekében. Olyan szakterület, mely az erőforrások hatékony szervezésével és azok koordinálásával foglalkozik. Az elnyert támogatások felhasználása, megfelelő ütemű lehívása profi projektmenedzsment munkát kíván. A sikeres projektek megvalósításának kulcsa a szakmailag felkészült, sok éves tapasztalattal rendelkező projektmenedzser.

Szolgáltatásaink, melyekkel segítségére lehetünk:

  • a támogatást nyert projektek teljes körű szakmai koordinálása
  • az alkalmazandó eljárásrend szerinti pénzügyi elszámolás
  • folyamatos kapcsolattartást a kedvezményezettel, a szakmai megvalósítókkal és a közreműködő szervezettel
  • a projekt teljes körű adminisztrációja dokumentálása, felmerülő változások kezelése, szerződésmódosítása.

Szervezetfejlesztés

Egy cég akkor válhat kiemelkedővé és egyedivé, ha olyan pozitív légkört biztosít a munkatársaknak, amely kihozza belőlük a lehető legjobb teljesítményt.

hatékony folyamatok

Egy hatékonyan, átláthatóan és sikeresen működő szervezethez, szükség van pontos célok meghatározására, a fontos szerepet betöltők fejlesztésére, hatékony belső folyamatokra és egy kívülálló tanácsaira, aki objektíven látásmódjával elő tudja segíteni a szervezet fejlődését, és összehangoltabb működését. A szervezetfejlesztési tevékenység alapvető célja a folyamatos növekedés elérése. A fejlesztés első lépéseként elemeznünk kell a cég működését, fel kell tárnunk a gyenge pontjait, rá kell erősítenünk a már jól működő részekre.

A tevékenység sikerének alapvető feltétele a vezetői hozzáállás, fontos, hogy a vezető támogassa a fejlesztést, kiálljon a szükségessége mellett és meggyőzze a cég többi dolgozóját annak fontosságáról.

Manapság ugyanis már csak azok a cégek maradnak talpon, akik, időben képesek reagálni a változásokra és rugalmasan alakítják a cégstruktúrát. Fontos, hogy szervezetfejlesztés révén folyamatosan felkészítsük az alkalmazottainkat a változásokra, ezáltal megerősítve a szervezeti együttműködést.